BT net Internet

Optički internet do 1 Gbps

BTnet Telefon

Napredni telefonski sustavi

BTnet Cloud

Cloud rješenja i infrastruktura

Optimalna rješenja

za poslovne korisnike

Napredna i kvalitetna telekomunikacijska i IT rješenja krojena prema vašim potrebama. Današnje poslovanje se ne može zamisliti bez prave usluge.

Usluga interneta

Optički internet do 1 Gbps.

Naše usluge namijenjene su prvenstveno malim i srednjim tvtkama čije potrebe prerastaju kapacitete tradicionalnih usluga poput DSL-a ili manjih brzina. Tvrtke koje se bave zahtjevnijim poslovnim procesima, trebaju ovu uslugu GIGABit-a(1 Gbit/s), jer je dovoljno brz da zadovolji potrebe pristupa internetu maloga grada! Ukoliko se Vaša tvrtka bavi „običnim“ poslovanjem te trenutno koristite prosječnu brzinu interneta i smatrate da Vam je ona dovoljna, zamislite što sve možete sa 100 X većom brzinom (u usporedbi sa DSLom od 10 Mbit/s).

Naše usluge namijenjene su prvenstveno malim i srednjim poduzećima čije potrebe prerastaju kapacitete tradicionalnih uslugu poput DSL-a ili manjih brzina. Tvrtke koje se bave poslovnim procesima koje trebaju ovu uslugu, ne treba je posebno predstavljati, GIGABit (1 Gbit/s) je dovoljno brz da zadovolji potrebe za pristupom internetu maloga grada! Ukoliko se Vaša tvrtka bavi „običnim“ poslom, trenutno koristite prosječnu brzinu interneta i smatrate da Vam je ona dovoljna, zamislite što sve možete sa 100X većom brzinom (u usporedbi sa DSLom od 10 Mbit/s).

Imamo niže cijene i visoke simetrične brzine, koristimo vlastitu optičku mrežu i dajemo konstantnu podršku korisnicima. Uživamo povjerenje i velikih brendova, a i onih malih koji će uskoro postati veliki. Ne ograničavajte svoje poslovanje, budite produktivni, budite brži od konkurencije!

Internetska veza pružena na P2P optičkoj infrastrukturi. Dijeljenom simetričnom uslugom GIGABita prijenos se odvija u oba smjera, download i upload su jednako brzi.

999kn

Cijena s ugovorom.

1499kn

Cijena bez ugovora.

Kada je važno

biraš optički internet.

Telefonske usluge

Napredna telefonska rješenja.

Pozivi prema nepokretnim mrežama iznose 0,15 kn/min, a prema pokretnim mrežama 1,05 kn/min. Uspostava poziva se ne naplaćuje.
Prebacite telefonsku centralu na BTnet Cloud PBX već od 150,00 kn/mj. Kako funkcionira? Telefoni se povezuju putem interneta (VoIP protokol) na našu centralu u cloudu u podatkovnom centru. Kakve su mogućnosti? Centrala podržava preusmjeravanje poziva, snimanje poziva, voice mail, e-mail obavijesti, IVR te mnoge druge mogućnosti. Zašto odabrati virtualnu centralu?  Fleksibilnija telefonija, manje hardverskog resursa, niži trošak održavanja, bez dodatnih investicija.

Cloud usluge

Osigurajte svoje dokumente

Virtualni privatni server u cloudu idealan je za mala i srednja poduzeća kojima treba snažan hardverski resurs bez velikih troškova.

Sigurnost bitnih datoteka od velike je važnosti za svako poduzeće. Automatsko spremanje važnih datoteka i informacija na naš CloudBack-up server štiti vas od neželjenih gubitaka podataka.

Uvijek dostupan mail server za svakodnevnu i sigurnu mail komunikaciju unutar i van poduzeća.

Za one koji ne žele shared hosting, uvijek mogu zatražiti najam dediciranih serverskih resursa koji donose niz prednosti u odnosu na shared hosting. Resursi dediciranih servera mogu se prilagoditi potrebama svakog poduzeća.

Pošalji zahtjev online.

Nakon što nam ostaviš svoje podatke stiže ti povratni poziv naših agenata. Agent će Vam pomoći oko bilo kakvih nejasnoća, detalja ponude i promotivnih pogodnosti.

Pošalji zahtjev online.

Nakon što nam ostaviš svoje podatke stiže ti povratni poziv naših agenata. Agent će Vam pomoći oko bilo kakvih nejasnoća, detalja ponude i promotivnih pogodnosti.

KONTAKT INFORMACIJE

BESPLATNI TELEFON

INFORMACIJE I REKLMACIJE

PRODAJA

POSLOVNICA ZA RAD S PRETPLATNICIMA

RADNO VRIJEME

Pon-pet 8.00-16.00

Nešto Vas zanima?

kontaktirajte ME!

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na sva vaša pitanja.