Dubravkin trg 5, 10000 Zagreb info@btnet.hr 0800 89 00 11

Nogometna tarifa

NOGOMETNA TARIFA 2018!

Sadrži:

  • 110 TV digitalnih kanala
  • Do 100 Mbit/s FLAT Internet

Cijena: 190,00 kuna/mjesečno

U paketu korisnici dobivaju Samsung Full HD tv 32“ za 1kn JEDNOKRATNO i BEZ mjesečne otplate!

Priključi TV-a koliko želiš!

Paket je ISKLJUČIVO na ugovornu obavezu od 24 mjeseca.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem:

 

Kontakt forma:

GIGAbit

Zagreb, 16.4.2018.

Temeljeno na vlastitoj optičkoj infrastrukturi, poslovni korisnici od danas u Zagrebu imaju pristup najbržem internetu bez potrebe za dodatnim troškovima i ulaganjima i kao takvim to ga čini jednim od najbržih u gradu. BT net je telekom operator koji je među prvima lansirao najbrži internet za poslovne korisnike – GIGAbit – dostupan na području grada Zagreba brzine do 1 Gbit/s.

Grad Zagreb je, stoga, dobio priliku postati međunarodnim poslovnim centrom za sve koji se bave IT industrijom, produkcijom i drugim tehnološki zahtjevnim industrijama koje iziskuju velike brzine interneta.
Na taj način zagrebački poduzetnici mogu lakše odgovoriti na potrebe suvremenog poslovanja u globalnom okruženju koje zahtjeva brži prijenos podataka.

„Ovo je poslovno rješenje, ne znam hoće li to pomoći Gradu Zagrebu da postane poslovno središte i Smart City ili ne, to ćemo još vidjeti. No, svakako pomaže poduzetnicima da se bave zahtjevnim tehnološkim sistemima i procesima komunicirajući lako i brzo s ostatkom poslovnog svijeta.“ – ističe Alan Bubanović, direktor BT neta.

BT net je mali telekom s velikom uslugom, osim interneta, u ponudi ima i kompletna rješenja za poslovne korisnike, poput Office Start Up paketa za male poslovne korisnike koji uključuje neograničeni internet brzine do 100 Mbit/s, 1.500 minuta prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj, prikaz broja, detaljan ispis poziva te mogućnost dodatnih linija sa ili bez ugovorne obveze.

Uz fiksne i internet usluge za poslovne i privatne korisnike, BT net pruža i TV uslugu s 40 kabelskih programa koja je dostupna na više TV prijemnika bez potrebe za dodatnim uređajima te različite pakete koji uključuju i do 110 digitalnih programa.

“Zahvaljujući predanom radu našeg tima,“ – nastavio je Alan Bubanović o razvoju BT neta, „uspjeli smo korisnicima ponuditi veće brzine i kvalitetniju uslugu putem optičke infrastrukture. Važno je naglasiti da se radi o zaista naprednoj tehnologiji koja pruža najbolje iz oba svijeta. Jako smo ponosni na GIGAbit i vjerujemo da će korisnici prepoznati prednosti naših usluga, a radimo i na proširenju Gigabitnog interneta na privatne korisnike, koja će biti dostupna kad budu ispunjeni neophodni tehnički uvjeti“.

BT net d.o.o. je osnovan 2004. godine, u 100%-nom hrvatskom vlasništvu, djeluje na području grada Zagreba, gdje pruža fiksne, internetske i TV usluge za poslovne i privatne korisnike putem optičke i hibridno optičko-koaksijalne infrastrukture. Zahvaljujući kontinuiranom rastu broja korisnika i opsegu poslovanja, BT net je nedavno preselio u poslovni prostor na novoj adresi Radnička cesta 48. BT net d.o.o. će nastaviti pružati cjelokupna rješenja za svoje poslovne i rezidencijalne korisnike lansirajući nove usluge i proizvode i nadopunjavajući asortiman telekom usluga za Grad Zagreb.

Zagreb dobio najbrži internet za poslovne korisnike

Više o paketu pročitajte ovdje: GIGAbit

 

Kontakt forma:

BTnet se seli na novu lokaciju!

Poštovani,

ovim putem Vas želimo obavijestiti da će od 12.03.2018. BTnet d.o.o. poslovnica (ured za rad s pretplatnicima) poslovati na novoj adresi u Radničkoj cesti 48 u Zagrebu (zgrada PBZ, ulični lokal).

 

Kontakt forma:

Zašto domaća tarifa?

Domaća tvrtka s domaćom tarifom!

Zašto domaća tarifa?

Zbog toga što:

  • smo tvrtka u 100% domaćem vlasništvu
  • imamo vlastitu (domaću) infrastrukturu i ne ovisimo o mreži velikih telekom operatera
  • razvijamo naše poslovanje sukladno Vašim (domaćim) potrebama
  • možemo samostalno formirati cijene s minimalnim maržama prema našem (domaćem) korisniku
  • imamo vlastite (domaće) tehničare koji dolaze kod vas bez dodatne naplate; mi ne plaćamo outsourcing

Sad kada smo sve to nabrojali, zašto onda ne i domaća tarifa?

DOMAĆE je DOMAĆE!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem:

 

Kontakt forma:

Nazovite nas!